torsdag, september 27, 2007

Eld

Mina armar luktar bränt, och bränner här å där. Min kropp är sotigt och tungan stamar.
Fan vad jag har saknat att elda! <3
Var kul att vara å leka på teater idag^^ elda, dricka te och mysa. Så skaffade jag clown näsa.
Massa mys var det.
Förresten The Cure kommer till sverige i februari, men kommer väll inte kunna gå :/ men viiiiiill!

tisdag, september 25, 2007

hajk

Ja såhär går det när jag ska plugga psykologi.
Jag å Ida hamnar inne på youtube å kollar på massa gammla barnprogran. Mest blir det hajk å vi känner oss stolta över lejet å hunden^^ Men Ida är ändå bäst:
Ida: Och jag har sett bengt i röda sim brallor på svarteskär.
jag : Haha ja det är fan status! Det kan du ju ha med på din meritlista^^
Ida: hahaha det ska man fan ha!

Haha vi är bäst! måste bärja memorisera våra fina konversationer vi brukar ha^^
de är bäst.
Men arvika är bra med!

"hej och velkomna till arvika festivlen, i dag ska vi visa hur man river ett festivalområde.. vi börjar med pissestängslet, man tar tag med båda händerna och lyfter,.. är det för tungt kan man fråga sin mamma elelr pappa om hjälp"


Nostalgi

söndag, september 23, 2007

msn

Har tänkt på en sak. När man vill bli vän med nån på msn, borde man då inte kunna skriva en komentar om varför man vill bli vän med en. Stör mig på när massa kontakter på msn håller på:
-hej
-åler
- bor
- bs (om det är en tjej)
sen alternatvit
-vad är du ute efter då? (som om jag är så desperar och vill bli tillsammans med dej bara för du la till mej på msn?)
-har du webcam? (hallå bara för jag har det betyder inte det att jag vill ha igång den för dig?)
-vill du se mej ta på mej själv i cam? (ursäkta? skaffa ett liv!)

Men samtidigt så kan man ju inte anta att alla som lägger till en ska vara sånna. Tänk om det är nån trevlig som addar en. Men snart funderar jag på å inte accepteran nån som jag inte redan vet vem det är. Men kan ju bli att man nekar de då med ifall jag inte kan adressen.
haha vilka problem jag har:P

torsdag, september 20, 2007

Duktig

Idag känner jag mig ganska duktig. Kom till skolan 5 min före vi började, var första gången på typ ett halvår jag var itid till den lektionen. Fast satt mest å kollade på höll på å få panikångest och hade nog inte vart så kul å få det där. Men sen spelade vi clowner och det var kul ^_^
Fick höra från mina lärare att jag behöver ta det lungt, efter som jag lätt blir sjuk å försöker ta igen så mycket iskolan, att jag behövde tänka på att ta hand om mitt liv. Tur att jag inte sa att jag jobbade så mycket som jag gör då, så jusst nu har jag inget liv. Men ska få min första int stängningstid nästa lördag^_^ två lördagar irad har jag istället öppning. Kanske inte så kul när jag jobbar stäng båda fredagarna före, men har iaf första gången på 1½ månad chans till att ha ett liv en lördagkväll.
Gick till banken å fixade nytt bankkort idag med. Känndes som det var på tiden haha, kan va bra å få ut lite pengar i spanien iaf. Inte för jag direkt har några pengar men ändå.
Så skulle jag va extra duktig å ringa försökringskassan med. Men de har ju aldrig tid när man vill. Ända stället där de har vett att ha telefon tider som inte är när alla jobbar eller går i skolan.
Men självklart har inte de jag ska prata med det. Får ringa imorgon innan skolan så jag säkert kommer komma försent.

Jaja jag försöker iaf fixa det men kommer ju bli kris ändå, kul å få fråga mamma efter massa pengar:/ Men kan ju inte göra så mycket mer jusst nu när soc inte vill betala fasten de ska:/
Men ska fixa upp det med när jag får pratar med mina föräldrars granne.
Ja så alltså måste jag till lejet imon när jag för engångs skull är ledig å inte behöver åka dit för de ska ha hand om Ebba,


Haha ja snart vecka 44 iaf. Då får jag ett liv i 1 vecka:P

onsdag, september 19, 2007

blää

Blääää
Nästa månad kommer verkligen att vara kaos!
Totalt
Men fixar väll det på nått sätt.
Jaja är ju spanien snart iaf:)

tisdag, september 18, 2007

dikt


Du fanns där när inget fanns.

Du förändrade allt som aldrig var.

Du fick mej att se det jag inte såg.

Du fick mig att vilja, det jag aldrig trott.

Du fick mig att lysa i allt det mörka.

Du fick mig att kämpa fast jag inte orka.

Du fanns alltid runt mig, tog bort allt det kalla.

Du fanns alltid där när inget fanns.







Det läskiga är, att det fortfarande finns kvar.

söndag, september 16, 2007

söndag


Jahopp så var det söndag igen:/

Ebba har åkt till Marcus å jag är själv. Funderar på om jag ska orka åka å köpa nått att äta eller ta nått jag har hemma. Lite lat haha. Jaja ska tydligen börja gå på samhällen imorgon, så ska jag jobba med. De behövde ju mig :P man får vara lite självgod ibland. Vill poia på lördag! Men jobbar sent som vanligt kömmer ju inte va hemma förens 8-9 vet inte om de fortfarande håller på här då. Å till gbg är ju ingen ide att åka till så sent heller :/ Men så det är ibland.

Kanske skulle ta å åka å kolla på en säng nån dag med, kankse skulle va bra att ha, men trivs bra på min soffa. Kan ligga och kolla på sailor moon tills jag somnar^^ hihi.

torsdag, september 13, 2007

Du är vad du äter

Har haft mitt närmsta ögonblick till du är vad du äter idag:P
Pyret hade med sig en kompis hit som börja städa ur mitt kylskåp prata mat å städade mitt kök.
Haha var väldigt kul å slapp göra det själv. Så ska han hänga med mig å handla imon eftersom det tydligen inte är svårt att laga mat. Hepp får väll lära mig då ^^
Hm.. var tydligen i slagsmål idag med. Grannarna ringde på dörren å fårgade om jag behövde hjälp. Blev lite stäld och svarade efter en stund lite chokat - varfördå?
-Ne för ni bråkar.
-Va?
- Ja vi gick förbi och hörde det.
-Va, jaha ne det är mina kompisar, vi städar. Jag kan be de va lite tystare.
-Okej.

Haha men har ändå omtänksamma grannar :) Inte för det nånsin reagerat när Marcus bode här å vi skrek på varandra hela kvällar. Hm...
Gjorde föresten egna poi till ebba idag^^ måste tillläggas. Så får hon ett par i sin egen storlek, och jag får använda mina :)

Ne borde sva nu, vill bli frisk snart. men sova på en soffa är ju sååå skönt.

onsdag, september 12, 2007

Ångest

Ångest, ångest, ångest.
I dag är det bara mörkt. Känns som allt blir fel och allt går åt helvete. Jag försöker å försöker och försöker men ändå vill det inte. Har inga pengar, ingen tid och ingen ork.
Sånna här dagar förstår jag dig verkligen.
Vill inte ha det så här, så skönt att sluppigt det ett tag. Men ska iaf till läkarn i mon kan försöka få lite nya tabletter. Så har jag börjat få nya tider på min utredning, så kanske kan börja förstå snart.
ussh kan inte ens fixa att skaffa en j'ävla clownnäsa. Men va fan ska jag gå in i en leksaksaffär med Ebba, köpa en åt mig. Sen förklara för henne att hon inte kan få nått för vi inte har några pengar mer än till mat kvar denna månaden. Det går inte ihop. Så har jag 2 läkar besök å betala imon, efter som jag inte fick gå på det förra för Marcus, eftersom han absolut inte han hämta Ebba. Och sedan satt han hemma i flera timmar innan han åkte iväg.
Jaja slipper iaf fixa med att på pengar från csn, bra att skolan kan hjälpa med nått. Men ändå massa kvar att ringa :/
Vill bara sova och slippa allt i några dagar.


Sånna här dagar är man lycklig att Ebba finns, när hon säger "älskar mamma". Och springer fram å kramar en så fårt hon ser en.

tisdag, september 11, 2007

ytligt? å självgod

Har haft tråkigt och läst lite olika blogg. Blev förvånad över hur mycket ytliga bloggar jag hittade. Eller iaf skrivna av ytliga människor, om hur de måste köpa nya saker, dyra smycken och det handlade om hur man såg ut och vad man hade för saker.
Vafan! skaffa ett liv!
Nej ärligt de får väll leva sina liv ytliga om de vill det. Det är ju ändå upp till var och en å bestämma hur de ska vara. Kanske är för jag är lite svartsjuk för att jag kan få ångest så fort jag köper nått, eller måste gå å fråga mina föräldrar efter pengar. Men tror inte det är detta, visst hade det vart skönt att ha pengar. Slippa jobba så man knappt hinner träffa sin dotter för man samtidigt måste klara av skolan, och ändå inte ha pengar så man klarar sig hela månaden. Men är ändå nöjd med att jag inte blivigt så ytlig. Är nog mycket tack vara Ebba att lärt sig leva med lite pengar och hon alltid kommigt i första hand. Är ändå underbart hur man ser att man har förändrats de senaste 4-5 åren. Hade nog aldrig mognat så mycket till jag var 18 om jag inte väntat henne.
Visst jag kankse inte är den mognaste människan som finns, men jag är en bra mamma jag älskar min dotter över allt annat, jag kan ta hand om henne och vet vad som är bäst för henne.
Jag vet att folk kan tycka att jag inte är det när jag är alternativ, är ute å festar och är kompis med 15 åringar. Men som sagt man får leva sitt liv som man vill, jag vet att jag är en bra å mogen mamma och vet att jag får gå ut om jag vill när Ebba är hos sin pappa.
Visst blev inte livet som man väntat sig, vara mamma vid 20 och inte vara tillsammans med pappan. Men jag kommer aldrig att ångra det!

måndag, september 10, 2007

tvätta och filmer

Jaja tvättar idag, segt segt men måste göras.
Lekt massa med Ebba med, kul å leka^^ Men hon har åkte ner i förväg till mina föräldrar medans jag tvättar klart. Får leka med katterna åoch kolla på svampbob så länge.
Ussh vad hämskt det var i går när Marcus var här å vi delade upp fimer, han tyckte ju att alla bra var hans :/ men men så kan det vara. Fick iaf lägenheten ^^

söndag, september 09, 2007

Weee har Ebba här igen :)
Saknat henne massa! hon e så underbar att det inte är sant.
Även om hon inte ville sova så gör det inget, det är väll inte så konstigt när hon saknat sin mamma å sina katter.
Var ändå skönt att sova ut i morse, känns som det var evigheter sen, hm.. tror det ringde nån på dörren i morse vet inte om det var så eller om jag drömde. Men vill nån nått mej tidigt på morgonen får de väll anstränga sig lite mer :P haha
Nu sitter man bara här och segar å dricker o'boy hihi. Funderar på om jag ska vänta på scrubs ska börja eller om jag ska kolla lite sailor moon, inte kollat på det sen i fredags. Börjar bli lite rastlös utan det haha, beroende!

torsdag, september 06, 2007

sjuk

Så blev man sjuk med:/
ussh orkar ingenting, men vet inte äns on det är nån ide å sjukanmäla sig, får väll kankse försöka jobba än då... är ju några timmar dit iaf.
Vill ha glass! glass glass glass, men åt massa tårta igår det var gott:) hihi
var för Eve fyller år idag GRATTIS :)
Ne om man skulle fortsätta vila å kanske kolla lite sailor moon.
Måste ju ha nått possitivt när jag missar teatern idag :/

onsdag, september 05, 2007

Sailor Moon


Ja jag vet att jag borde sova, men är så inne i sailor moon.

Kom ihåg hur töntigt det är på svenska men är nog ännu töntigare på engelska hur skumt det än låter. Särskilt sen de klippt och ändrat massa där.

men allvarligt Fredrik Dolk som Mamoru det går inte haha.

Ne tacka vet jag japanska, anime funkar inte på nått annat språk.

Men höll verkligen på att bli galen var ett avsnitt som inte fanns hittade halva på japanska annars fanns det bara på spanska :S aaahhh!!

Har verkligen blitt helt inne i det här igen :P

men hon är ju så cool ^^